Навеси и козирки

В АлуГруп ООД изработваме всички видове навеси и козирки – за жилищни и офис сгради, за промишлени обекти, гаражи, складове и мн. др. Може да разчитате на нас, че ще произведем или направим проект на всеки вид навес или козирка, независимо от големината и формата им. В АлуГруп ООД създаваме навеси и козирки от метал, алуминий, неръждаема стомана . За покритие използваме висококачествени поликарбонатни плоскости, стъкло и еталбонд. Цената зависи от материала, изразходван за изработването на навеса и от сложността на изпълнение на проекта.
За металната част използваме изключително здрави поцинковани профили, а при желание дизайнът допълват и красиви орнаменти от ковано желязо. От изключителна важност е навесът да издържа на натиск от натрупал се сняг и на всякакви неблагоприятни атмосферни условия. Затова монтажът и използваните материали са от жизнено важно значение.Навесите и козирките в Alugroup могат да бъдат направени и по проект и желание на клиента, и материалите да са черен метал, ковано желязо или неръждаема стомана. Покритието от своя страна е възможно да бъде от стъкло, плексиглас, винил и др.
Освен за предпазване и защита, навесите и козирките могат да се ползват и за вълнуващи интериорни хрумвания и интересни екстериорни решения. Най-често ни търсят за проекти за стълбища, тераси, входове на сгради, летни веранди, бензиностанции, стопански постройки, беседки, плувни басейни и мн. др.

 Видове навеси и козирки в АлуГруп ООД:

Основните предимства на навесите и козирките са:

Какъвто и навес да ви е необходим – потърсете ни и наш консултант ще ви даде най-добрия съвет и предложи оптималния вариант според вашите финанси и необходимост. След това ще изработим и монтираме козирката или навеса.

Дори да нямате ясна представа какъв точно вид навес и козирка ще е най-удачен за вас, нашите колеги са насреща за консултация и съвети в удобно за вас време.