За нас

"АлуГруп ООД'' гр.Пловдив е тясно специализирана в областта на предлагането и монтажа на алуминиеви парапети , навеси ,козирки и алуминиеви тенти тип перголи . Фирмата работи директно с фабриката-производител на профилите и аксесоарите, необходими за сглобяването на алуминиеви парапети в най-различни модели. В "АлуГруп" работят висококвалифицирани служители, което гарантира високо ниво на обслужване.

"АлуГруп" работи изключително и само с висококачествени материали. Притежаваме редица сертификати - гарант за произхода на материалите ни! Тръбите и аксесоарите, необходими за направата на парапет, са с покритие от 14 микрона лъскава елуксация. Външните атмосферни влияния НЕ оказват никакво негативно влияние на повърхността. Не се получават ръжда, потъмняване и др. Сред основните предимства на алуминия са това, че не ръждясва, не променя цвета си, предлага се в уникални цветове, притежава висока здравина, лесна поддръжка, дълъг живот.

При нас ще получите високо качество, бързо изпълнение на проекта, супер модерна визия и завършен вид на вашата сграда.

Цените на алуминиевите ни парапети са висококонкурентни. Едно от многото ни предимства пред другите фирми на пазара - предлагаме по-ниски цени на парапетите.

Свържете се с нас, ще измерим вашия обект и ще изготвим най-добрата оферта за не повече от 48 часа!